Airstream Food Truck
Boxer Food Truck
Food Trailer

babagankita

Shanghai Huanmai Machinery Technology Co., Ltd. minangka perusahaan sing fokus ing bisnis trailer panganan, truk panganan lan piranti pawon sing gegandhengan nggunakake produk konsep panganan seluler. Sajrone 20 taun kepungkur, kita wis ngekspor luwih saka 50,000 trailer panganan menyang macem-macem negara, utamane saka Eropa, Amerika Utara, Asia, Oceania lan Timur Tengah. Antarane, kita duwe distributor sing sukses ing Prancis, Inggris, Jerman, Spanyol, Amerika Serikat, Kanada, lan Jepang, ngewangi kita nggedhekake bisnis lan nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

maca liyane

panasproduk

wartainformasi

  • Truk panganan ing Jeju

    Jul-28-2021

    Truk panganan ing Jeju bisa ngrasakake panganan lan omben-omben bermutu kanthi bahan alami sing larang. Ngoyak ing rute truk panganan sing misuwur wis misuwur. Daging mesthi bener. Steak kubus Waikiki Jeju luwih bener yen sampeyan mangan madhep langit sing mencorong madhep biru ...

  • Treler panganan saka macem-macem negara ngenteni produksi

    Jun-23-2021

    Trailer Pangan Saka Beda Negara Ngenteni Produksi Treler panganan / truk panganan mesthi dadi industri sing panas lan dikarepake sithik Sanajan akeh negara ing tahap kunci nalika epidemi kasebut, isih akeh pelanggan sing takon babagan ...

  • Umpan Balik Truk Panganan Saka Pelanggan Prancis

    Jun-23-2021

    Truk Panganan Umpan Balik saka pelanggan Prancis Truk panganan trailer panganan perusahaan kita wis diekspor menyang 120 negara ing saindenging jagad, akeh pelanggan sing gelem nuduhake gambar, proses bisnis lan liya-liyane sawise nampa truk panganan truk panganan. We ...

maca liyane