page_banner1

Trailer Catering

  • Mobile Catering Trailer Burger Van Ice Cream Cart

    Truk Catering Mobile Burger Van Ice Cream Kranjang

    Cuplikan katering iki katon apik banget, nggunakake cat gloss coklat, katon apik banget. Ukuran cuplikan katering iki 280cm, sing cocog karo persyaratane umume pelanggan lan regane cukup murah. Kajaba iku, warna uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.

  • Mobile Catering Van Coffee Food Trailer

    Cuplikan Panganan Kopi Catering Van Mobile

    Van katering iki katon apik banget, nggunakake cat gloss abang peteng, katon apik banget. Ukurane van katering iki 280cm, sing cocog karo sarat umume pelanggan lan regane cukup murah. Kajaba iku, warna uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.