page_banner1

Warung Kopi Van Konsesi Cuplikan Pangan Stand

Warung Kopi Van Konsesi Cuplikan Pangan Stand

Van Food iki saiki dadi gaya sing paling klasik, uga diarani BOXER Food van. Sanajan ana akeh pasar Foo anyar ing pasar, iki paling praktis. Ruangan amba lan persegi, sing trep kanggo nginstal macem-macem peralatan pawon.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Food Van iki asale saka kasus sing disesuaikan karo sing tuku USA.
Kabeh Food Van digawe kanthi adat.
Kasus sing ditampilake ing gambar kasebut disesuaikan karo pelanggan liyane kanggo referensi wae.
Yen sampeyan butuh Food Van khusus, hubungi kami kanggo pethikan paling anyar.

Materi Poliuretan + Plat Baja 
Bingkai Baja Galvanis
Sasis  Baja Galvanis
Jogan Plat aluminium non-slip
Tirus 185 / R14LT
Counter / Bangku Baja tahan karat
Werna Ireng
Ukurane 480x210x260cm 15.70x6.88x8.35ft (LxWxH)
Bobot 1200kg 2645 pon

Konfigurasi dhasar Food Van iki
Jendela sales  
Tabel lempitan
Non-slip lantai Al
Konektor daya  
Konektor lampu buntut 
Sikil nyangga
Lampu langit-langit 
Rantai keamanan 
Ban 
Tow bar + roda pandhuan 
Bengi-bengi
Isolasi njero
As lan Rem

Padha karo gambar Food Van iki
Konfigurasi dhasar
Lukisan mobil (Ireng)
Tembok stainless steel
Loket stainless steel
3komponen sink + 1 sink
Sockets USA + pemutus sirkuit
A / C unit
Kulkas bar salad
Gas goreng, wadhah gas, kompor gas
Kisaran
Kothak bensin
Laci awis

Food Van5
Food Van6
Food Van7
Food Van8

Van panganan iki nduweni ciri khas ruang angkasa lan gaya klasik. Uga ana macem-macem warna sing bisa dipilih. Beda karo truk panganan aliran udara lan truk panganan bunder liyane, kabeh nggunakake saben sudhut ing ruangan kasebut. Pinggir bingkai digawe saka paduan aluminium, sing katon luwih dhuwur, nanging uga nglindhungi awak mobil panedhaan. Gunakake kayu lapis aluminium ing cedhak ban kanggo nglindhungi sisih ngisor saka karusakan. Van panganan iki minangka cat semprotan ireng, warna klasik gaya klasik, sejajar karo estetika umume wong. Ukurane 480x210x240cm, cocog kanggo 2-3 wong. Rong kothak gas dipasang ing batang traksi, tembok internal ditutup nganggo stainless steel, lan peralatan pawon kalebu kompor gas, fryer gas, kompor gas, hood, AC, kulkas meja salad, laci kashi, wastafel, soket lan sapanunggalane ing Iki uga minangka van panganan multi-fungsi. Kanggo ngatur van panganan, hubungi kami kanggo pethikan paling anyar.

Product Video Show


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.