page_banner1

Pitakonan

FAQ

Takon Pitakonan

Sampeyan dumunung ing ngendi?

Perusahaan kita minangka salah sawijining pabrik paling gedhe ing China sing ngasilake truk panganan lan trailer panganan.Perusahaan kita dumunung ing Shanghai, China, lan pabrik kita ana ing Nantong, China

Apa trailer panganan sampeyan cocog karo standar negara kita?

Kita bakal ngrancang lan mbangun trailer miturut syarat negara sing beda-beda.Yen sampeyan duwe syarat khusus, aja ragu-ragu menehi kabar.

Apa ukuran, tampilan lan warna trailer panganan sampeyan bisa disesuaikan?

Ya, iki bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Kanggo ndeleng pilihan lengkap palet warna sing kasedhiya, bukak www.ralcolor.com lan kabari pilihan warna sampeyan.

Apa sampeyan bisa menehi merek lan nyithak logo utawa grafis ing truk pangan utawa ngatur warna?

ya wis.Kita bisa ngatur trailer gerobak panganan kanggo warna apa wae sing sampeyan pilih.Uga, kita bisa kanthi gampang nyithak logo utawa grafis ing truk pangan sawise nampa karya seni saka sampeyan.

Kepiye carane sampeyan ngangkut trailer panganan?

Trailer pangan ora perlu kanggo mbongkar awak, mung ban.Trailer pangan ukuran cilik kudu dikempalken ing kothak kayu, lan Trailer pangan ukuran gedhe kudu 20ft utawa 40ft kontaner kanggo transportasi.Cara transportasi yaiku liwat segara.Negara sing beda duwe tarif barang lan wektu transit sing beda.

Apa sampeyan ngangkut trailer menyang negara kita?

Ya, please kindly maringi pitutur kita kang port sampeyan kudu pangiriman kanggo, kita bakal mriksa Newest biaya pengiriman kanggo referensi.

Negara endi sing wis sampeyan ekspor sadurunge?

Kita wis ngekspor menyang Eropa (Inggris, Jerman, Belgia, Polandia, Italia, Prancis, Rumania, Spanyol, Swiss, Republik Ceko, lsp.)
Amerika: USA, Kanada
Oseania: Australia, Selandia Baru.
Asia: UAE, Qatar, Arab Saudi, Bahrain, Oman, Jepang, Malaysia, lsp.

Apa syarat pembayaran kanggo truk pangan sing digawe khusus?

Kanggo pesenan sing digawe khusus, pembayaran mudhun 50% dibutuhake lan keseimbangan kudu dibayar sadurunge dikirim.

Apa jinis aksesoris lan piranti pawon sing kasedhiya?

Macem-macem jinis trailer panganan duwe aksesoris sing cocog, peralatan pawon, lsp.
Umume ana telung bagean.1. Aksesoris trailer pangan.2. Perkakas pawon gas.3. Peralatan pawon kulkas
Hubungi kita kanggo kutipan paling anyar

Sertifikasi apa sing ditindakake trailer panganan sampeyan?

CE, ISO, VIN.Kajaba iku, kabeh trailer sing kita gawe disesuaikan kanggo nyukupi lan netepi syarat kesehatan lan peraturan negara lan lokal.

Apa wektu turnaround lan pengiriman sampeyan?

Sawise nampa simpenan, kita bisa miwiti kanggo gawé pesenan.Wektu produksi kira-kira 5 ~ 7 minggu, lan periode urutan puncak bakal ditambah sawetara minggu.Wektu pengiriman gumantung ing tujuan sampeyan.Mangga takon kita kanggo wektu pangiriman tartamtu.

Yagene tuku saka sampeyan luwih aman tinimbang wong liya?

Kita uga nawakake kanggo nggawe perjanjian legal resmi kanggo tuku supaya sampeyan bisa yakin manawa bakal dikirim miturut perjanjian kita.Kita nyedhiyakake akun bank perusahaan lan diawasi dening Bea Cukai China.Kabeh transaksi dana kudu duwe bukti kiriman.Nanging sampeyan ora perlu kuwatir sawayah-wayah amarga kita bakal ngirim nganyari karo foto lan video produksi trailer lan uga ngirim dokumen minangka bukti.

Carane aku mbayar sampeyan?

We offer akeh saluran pembayaran dipercaya, kalebu transfer bank, www.wise.com pembayaran online, etc.
Sampeyan bisa takon bank babagan carane nggawe pembayaran internasional, lan kita uga bisa nyedhiyani video pembayaran ing www.wise.com

Apa sampeyan nampa pembayaran paypal?

Iki kabeh pabrik Cina ora bisa ndhukung pembayaran paypal, pembayaran paypal cocok kanggo situs e-commerce (kayata eBay, Amazon, etc.), Lan produk sing bisa dikirim liwat udhara.Trailer pangan kita kabeh digawe khusus lan mbutuhake pelanggan mbayar pesenan simpenan sadurunge bisa diprodhuksi.

Apa kabijakan garansi sampeyan?

We offer babar pisan 10 taun ing Trailer lan kabeh peralatan pawon lan aksesoris didol karo wong-wong mau minangka addons.