page_banner1

Cuplikan Panganan Kopi Catering Van Mobile

Cuplikan Panganan Kopi Catering Van Mobile

Van katering iki katon apik banget, nggunakake cat gloss abang peteng, katon apik banget. Ukurane van katering iki 280cm, sing cocog karo sarat umume pelanggan lan regane cukup murah. Kajaba iku, warna uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Van katering iki asale saka kasus sing disesuaikan karo sing tuku saka Inggris
Kabeh van katering digawe kanthi adat
Kasus sing ditampilake ing gambar kasebut disesuaikan karo pelanggan liyane kanggo referensi wae.
Yen sampeyan butuh van katering khusus, hubungi kami kanggo pethikan paling anyar.

Materi FRP + Plat Baja 
Bingkai Baja Galvanis
Sasis  Baja Galvanis
Jogan Plat aluminium non-slip
Tirus 165 / R13
Counter / Bangku Baja tahan karat
Werna Abang peteng
Ukurane 280x165x230cm 9.18x5.41x7.54ft (LxWxH)
Bobot 450kg 992 pon

Konfigurasi dhasar van katering iki
Counter stainless
Rak tembok
Loket lempitan
Lampu sing dipimpin
Jendela layanan
Jendela sisih
Towbar + roda joki
Jacks
Inlet listrik
Saluran mlebu ngisor
Ban
Lantai aluminium non-slip

Padha karo gambar van katering iki
Konfigurasi dhasar
Lukisan (abang peteng)
Jampel
Tailight + Fog reflektor + reflektor segitiga
Jacks AL-KO
Poros AL-KO
Geser lawang counter
Tandhon banyu dobel + pemanas banyu
Sockets UK + Pemutus sirkuit
Wadhah bensin

Catering Van 5
Catering Van 6

Ukuran cuplikan katering iki 280x165x230cm, cat semprotan minangka cat semprotan padhang, lan warnane abang peteng. Werna iki uga minangka warna sing ora biasa. Nanging kita bisa nyedhiyakake 200+ warna kanggo para pelanggan. Lukisan mesthi nguntungake perusahaan kita. Cat semprotan ora sirna lan warnane awet. Cuplikan katering iki uga nggunakake poros AL-KO Jerman lan jack AL-KO. Kabeh pelanggan kudu nginstal (aksesoris kasebut diisi kanthi kapisah). Konfigurasi internal konvensional yaiku konter stainless steel, lawang geser stainless steel, rak, windows sisih cilik, windows service, sockets, sink, lsp. Kulkas uga dilindhungi undhang-undhang. Cuplikan katering iki uga digawe kanthi khusus, lan wis dites ngeculake banyu, tes sirkuit, lan tes dalan sadurunge metu saka pabrik. Cuplikan katering iki cocog kanggo 1 nganti 2 wong, lan papane cukup gedhe. Dhuwur internal yaiku 195cm. Cuplikan katering iki uga bisa dilengkapi aksesoris liyane (laci awis, laci sampah, peralatan dapur, lsp)
Yen seneng trailer katering iki, sampeyan uga bisa nggawe sing padha.
Utawa ngatur trailer katering sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.