page_banner1

The Great Northern Mall ing Syracuse

The Great Northern Mall ing Syracuse, New York saiki dadi papan kanggo acara truk pangan sing tambah populer ing dina Rebo wengi.
Miturut laporan saka Syracuse.com, Asosiasi Truk Pangan Syracuse mbukak lokasi truk pangan ing situs Clay ing wulan Mei, lan jumlah peserta acara saiki nganti 4.000.
Kasuksesan acara mingguan ing dina Rebo ndadékaké menyang wengi kapindho tarif truk pangan ing tilas mall ShoppingTown DeWitt, sing bakal diwiwiti tanggal 3 Agustus, jam 16.00 nganti 20.00.
Ing wulan September, asosiasi kasebut bakal dadi tuan rumah perang truk pangan taunan ing Pusat Pameran Negara New York, ing ngendi puluhan truk saka Syracuse lan Rochester bakal melu kompetisi.
Ndaftar kanggo buletin operator truk pangan dina iki kanggo ngirim judhul langsung menyang kothak mlebu.
Sampeyan bisa mlebu menyang situs iki nggunakake kredensial login saka salah siji situs Networld Media Group ing ngisor iki:


Wektu kirim: Mar-27-2021